SC MARBO TRADE SRL

J 40/743 /1994

RO 5157511

Str. Popa Lazar, nr. 5, sector 2, Bucuresti

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termenii şi condiţiile generale detaliate mai jos, se aplică tuturor vizitatorilor şi clienţilor magazinului online www.e-marbo.ro, reprezentat prin MARBO TRADE srl.

 1. COPYRIGHT/DREPTURI DE AUTOR
  Întreg conţinutul de pe www.e-marbo.ro– imagini, texte, elemente grafice, simboluri, scripturi, programe şi orice alte date, sunt proprietatea Marbo Trade sau a furnizorilor/partenerilor săi şi este protejat conform legii.
 2. CONFIDENŢIALITATE/DATE PERSONALE
  Marbo Trade va păstra confidenţialitatea tuturor informaţiilor furnizate. Orice documente, imagini, planuri sau informaţii de orice fel furnizate de către Cumpărător, vor rămâne în proprietatea Vânzătorului şi pot fi folosite doar în scopul comercializării produselor şi serviciilor oferite de www.e-marbo.ro.
  Prin înscrierea în baza de date a Marbo Trade, Cumpărătorul/Clientul îşi oferă consimţământul pentru a primi notificări, newslettere, promoţii sau alte informări în format electronic.
 3. RECENZII, COMENTARII, COMUNCARI ŞI ALTE TIPURI DE CONŢINUT
  Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau orice alte tipuri de conţinut, atâta timp cât conţinutul acestora:
  – nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietăţii intelectuale;
  – nu conţine viruşi informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau intoleranţă pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaje colective sau alte forme de „spam”.
  Marbo Trade are dreptul de a monitoriza, edita şi şterge orice tip de conţinut sau activitate a utilizatorilor de pe site.

 

 1. PLATA
  Conform legislaţiei în vigoare preţurile produselor şi serviciilor oferite de www.e-marbo.roinclud TVA. Preţul, împreună cu modalitatea de plată şi termenul de plată vor fi afişate la fiecare comandă. Se va emite factură pentru orice produs său serviciu oferit, obligaţia Cumpărătorului fiind să furnizeze informaţiile necesare pentru emiterea facturii. La preţurile afişate se adaugă taxe de livrare care diferă în funcţie de zonă. Preţul final va fi afişat şi confirmat de către Cumpărător în fereastra Finalizare comandă.

 
Pentru efectuarea plăţii produselor comandate, puteţi opta pentru următoarele metode: card, transfer bancar/ordin de plată sau la livrare.

 

 1. COMENZI ŞI LIVRĂRI
  Marbo Trade livrează în toată ţara, prin curierat. Comenzile plasate se vor procesa în intervalul orar afişat la secţiunea Contact.
  În cazul situaţiilor în care Cumpărătorul urgentează dată sau/şi ora livrării, preţul pentru livrare poate creşte.
  Vânzătorul este obligat să ofere o ambalare corespunzătoare şi va asigura transmiterea documentelor aferente produselor sau serviciilor oferite.
  MARBO TRADE nu îşi asumă obligaţii în cazul livrărilor care nu pot fi efectuate datorită informaţiilor eronate sau incomplete furnizate de Cumpărător, a imposibilităţii contactării acestuia, a situaţiilor de vreme nefavorabilă (cod roşu/portocaliu) sau a perioadelor foarte aglomerate (1 martie, 8 martie, Crăciun, Paşte etc.).
  Pot apărea situaţii în care compania noastră refuză o comandă fără a oferi explicaţii.
 2. GARANŢII ŞI RETURNĂRI

Produsele comercializate de Marbo Trade. beneficiaza de garantia legala de conformitate.

Garantia comerciala se acorda conform certificatului de garantie, cu exceptia anumitor produse. Nu fac obiectul garantiei urmatoarele produse: orice tip de becurile, filtrele celon.
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare

Garantăm că orice produs achiziționat prin intermediul site-ului nostru este în conformitate cu descrierea de pe site-ul nostru, sunt potrivite pentru scopurile pentru care sunt utilizate în mod normal produsele de același tip și prezintă calitatea și performanța care sunt normale și de așteptat, în mod rezonabil.

În cazul în care produsul achiziționat este deteriorat, vă rugăm să nu ezitați sa contactați serviciul nostru de relații cu clienți. Această garanție legală nu afectează sau interferează cu oricare alte drepturi ale dumneavoastră, în calitate de client, pe baza legilor și reglementărilor naționale.
Drepturile dumneavoastră în ceea ce privește garanția devin nule în cazul în care orice parte, alta decât producătorul, sau orice alt service de reparații care nu a fost desemnat de MARBO TRADE, modifică produsul.